lunes, 1 de abril de 2013

Lyrics Training

Hui dia, escoltem molts artistes que canten en anglès, com: Katy Perry, Lady Gaga, Carly Rae Jepsen... I per què no utilitzem la música per a aprendre? Personalment pense que escoltar i intentar entendre les lletres d’aquestes cançons, és un bon exercici per a millorar el nostre listening i aprendre nou vocabulary d’una forma divertida.

A continuació, mostraré una web anomenada “Lyrics Training”, en la qual pots veure videoclips de moltíssimes cançons amb les seues respectives lletres i, així, poder millorar el teu angles. (Cliqueu sobre la imatge per anar a la web)


Per a començar, ens hem de registrar. A la banda dreta de la pàgina es mostra el passos necessaris que hem de fer per a registrar-nos. (Si teniu qualsevol dubte a l’hora de registrar-vos, sempre podeu demanar ajuda a alguna persona adulta).

Una vegada ja ens hem registrat, ja podem començar a gaudir d’aquesta web. En la pàgina d’inici se’ns mostra algunes cançons però, a banda, tu pots buscar una cançó que t’agradare. Una vegada l’has triat, has de veure la dificultat de la cançó (easy, medium, hard) per a que no ens angoixem si en un principi no entenem res. A més, també hem de triar la dificultat que nosaltres volem posar a la cançó (Beginner, intermediate o expert) ja que cada vegada que veges el videoclip de la cançó seleccionada apareixerà la lletra d’aquesta, com si fora un Karaoke, però amb paraules per completar. El número de paraules a completar depèn de la dificultat que hagem triat. Per a que la cançó continue sonant, deurem escriure la paraula que falta, i si no la saps, pots escoltar-la altra vegada.

Ja em contareu que vos sembla aquesta web, a mi en va ajudar molt quan era estudiant!!!
See you soon!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario